Diensten

Bekleed Bedrijf Brabant staat garant voor professionele bekleding en renovaties.

Auto interieur

auto interieur

Uw wensen, onze vakmensen en een ruime keuze uit kleur en materiaal. Zo creëren wij het gewenste resultaat. Uw auto interieur is weer helemaal mooi en nieuw.

Bedrijven renovatie

bedrijf

Door uw wensen en doelgroep in gedachten te houden, maken we een juiste combinatie van kleuren en materiaal. Zo geven wij elk bedrijf de juiste uitstraling.

Promotie autos

promotie

Een auto origineel bekleden of een unieke promotie auto van maken. Bekleed Bedrijf Brabant levert u een top interieur!Meubilair

meubels

Bent u erg gehecht aan uw bank, stoel of ander meubilair, maar is deze niet meer in de gewenste staat? Wij bekleden deze zo origineel mogelijk opnieuw voor u. Zo hoeft u uw waardevolle meubilair niet te vervangen.

Bedden

bedden

Een exclusieve bed op maat, of enkel uw huidige hoofdbord opnieuw bekleden. Ook uw slaapkamer weten wij met de juiste materialen en afwerking een luxe uitstraling te geven.

Boten

boten

Steeds meer mensen genieten van deze luxe. Wij zorgen ervoor dat u de show steelt op zee. Met een super luxe en unieke interieur geniet u telkens wanneer u vaart.

Volledige Auto's

boten

Uw interieur volledig renoveren? Vraag naar de mogelijkheden.

Stoel Reparatie

reparatie

Naast het verzorgen van een volledig interieur helpen wij u ook met kleine reparaties. Heeft u instapschade of een doorgezakte stoel? Zo een reparatie doen wij al vanaf €125,-.